Graag stellen we u op deze site ook het boek Voor vrijheid dus tegen islamisering van Sam van Rooy voor, dat inmiddels al aan de derde druk toe is. Het Woord vooraf is verzorgd door de Nederlandse prof. Paul Cliteur, de uitleiding door Wim van Rooy.

‘Maar wat is dat dan toch, die islamisering?’, is de impliciete houding van mainstream journalisten, academici en politici. Terwijl ‘islamisering’ gewoon betekent: islamitischer worden, wordt het genegeerd of afgedaan als een paranoïde complottheorie. ­Islamisering is een proces dat zo oud is als de islam, omdat het er in­­herent aan is. Islam betekent immers ‘onderwerping’ – de islam is een totalitaire religieuze ideologie.

In onze niet-islamitische, westerse samenleving gebeuren elke dag opnieuw dingen die erop wijzen dat we geïslamiseerd worden en aan het islamiseren zijn, het gevolg van zowel bewuste als onbewuste woorden en daden van moslims én niet-moslims. Onze relatief vrije, vredige, stabiele en geavanceerde samenleving wordt zienderogen islamitischer en dus onvrijer, gewelddadiger, instabieler en achterlijker. Onze open, vrije en tolerante cultuur, uniek in de wereld en in de geschiedenis, blijkt een vogel voor de islamitische kat.

Moedige en erudiete ex-moslims en moslimdissidenten, ervaringsdeskundigen, worden door het establishment verraden. Dit boek laat hun waarschuwingen en noodkreten luid weer­klinken. Sam van Rooy legt het proces van de islamisering bloot, klaagt de verantwoordelijken aan en stelt maatregelen voor om onze identiteit en vrijheid te behouden.

Sam van Rooy (1985) is ingenieur bouwkunde (MSc.), auteur van enkele boeken over islam en de Europese Unie en publicist. Hij is Vlaams Parlementslid, Antwerps gemeenteraadslid en Antwerps woordvoerder voor het Vlaams Belang.

www.samvanrooy.be

“Islamisering betekent vrijheids­beroving. Auteurs als Sam van Rooy zijn onmisbaar in de strijd voor het behoud van onze vrijheid.” Ebru Umar

“Dit boek – een onthutsende bloemlezing van duizend citaten – is belangrijk genoeg om veel aandacht in de pers te krijgen. Maar de pers zal het wellicht goeddeels negeren omdat de schrijver ‘van het Vlaams Belang’ is. Ik, als extremist van het centrum, moet niets van die partij hebben. Maar dat heeft allemaal toch geen jota met de waarheid of onwaarheid van die duizend citaten te maken? Zeker als u inzake de islam zo argeloos bent als een koorknaap, zou het misschien een idee zijn u eens te verdiepen in dat vreemde verschijnsel geheten de werkelijkheid.” Benno Barnard

© 2015 Wim van Rooy | alle rechten voorbehouden

WELKOM

AUTEUR

CITATEN

PROLOOG

CONTACT

BESTEL

Uitgeverij Doorbraak
Paperback

ISBN 978 94 92639 11 0
15 x 23 cm | 272 blzn | € 22,95
Bezoek
hier de website van Sam van Rooy
Bestel
hier

BESTEL
frontdef

WAAROVER MEN NIET SPREEKT